Slovák Koleník vs. Čech Majer: Pořádně se porvali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slovák Koleník vs. Čech Majer: Pořádně se porvali!

Porvali se kvůli národnosti!
Porvali se kvůli národnosti! (Foto ara)

Slovní škádlení, dráždění, narážky a pěsti. Tak to dopadlo při natáčení seriálu 1890 mezi Slovákem Jánem Koleníkem (38) a Čechem Stanislavem Majerem (39). Za všechno mohla jejich národnost!

„Obě party, česká i slovenská, se vzájemně při natáčení škádlily,“ přiznal představitel detektiva Jánoše Martona. A to také dokonale předvedl při rvačce s Majerem, kterou jim předepsal scénář. „Neměli jsme kaskadéry ani na koni, ani při rvačce. Páni kaskadéři nám jen ukázali hmaty, pak to ale už nechali na nás,“ přiznal Koleník, který se s Majerem do sebe pustili opravdu s vervou.

Je až zázrakem, že se jim při bitce nic nestalo! Zvlášť, když se Majer dokonale vžil do role Viléma Černého. „Je to šéf místní četnictva. Strážmistr, který se sem přiženil, ale velmi rychle se adaptoval. A především je Vilém chlap, který nejde po ránu daleko. Je to prostě ostrý chlapík, který má respekt,“ přiznal Stanislav.

Nepřátelé se z herců ale naštěstí nestali. „Se Standou jsem se setkal poprvé při natáčení 1890, hráli jsme spolu i v První republice. Standa i další čeští herci jsou skvělí,“ poznamenal Koleník.

Češi v menšině

Ve slovenském štábu patří do menšinové české party také Filip Kaňkovský (32), který ztvárnil komořího Huberta Loma.

Tajnůstkář Stanislav Majer: Nemám rád svou popularitu!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.