Přiznání Obermaierové: Bála jsem se, že mě zabijí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přiznání Obermaierové: Bála jsem se, že mě zabijí

Jaroslava Obermaierová.
Jaroslava Obermaierová. (archiv Blesku)

Jaroslava Obermaierová (71) si koncem loňského roku v lese zlomila kotník a skončila téměř na tři měsíce v nemocnici. Úrazem herečka nezkomplikovala život nejen sobě, ale také drbně Vilmě Nyklové, kterou Obermaierová hraje v seriálu Ulice.

Ke konci loňského roku si herečka Obermaierová způsobila nepříjemný úraz, uklouzla v lese a musela se plazit pro pomoc, protože s sebou neměla mobil. Kotník za tu dobu hodně otekl a lékaři z benešovské nemocnice museli počkat, než herečce otok splaskne. Po operaci si, ale Obermaierová způsobila další úraz. „Dostala jsem berle a v nemocnici mě učili, jak správně vstávat z postele. Ale pořádně jsem to neuměla, a jak jsem byla rozespalá a zblbá, podjelo mi to. Naštípla jsem si obratel, ale nebylo to nic vážného,“ řekla Obermaierová v rozhovoru pro Blesk TV Magazín.

Herečka tedy neohrozila pouze své zdraví, ale také zdraví seriálové postavy Nyklové. Samotnou Obermaierovou napadla myšlenka, zda se scenáristi nerozhodnout drbny Nyklové zbavit. „No napadlo mě to, ale říkala jsem si, že snad ne. Ale co bych mohla dělat? To je život. Stejně jako si neumím představit, že bych v Ulici najednou skončila, tak je pro mě nepředstavitelné, že to budeme hrát třeba dalších pět let. Vždyť já tam hraju od začátku, to máte třináct roků. To je šílený, to mě tehdy ani ve snu nenapadlo, že v jednom seriálu strávím takovou dobu. A vidíte, pořád jsem tam spokojená,“ řekla Obermaierová v rozhovoru pro Blesk TV Magazín.

 Na video s Jaroslavou Obermaierovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.