Nová sestava Chinaski: Poprvé vystoupí za 10 týdnů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nová sestava Chinaski: Poprvé vystoupí za 10 týdnů!

Video se připravuje ...

Poté, co kapela Chinaski v Listopadu oznámila odchod čtyř členů kapely, vyvolalo to mezi fanoušky rozruch a kapela dostala velkou dávku kritiky.  Ve skupině zůstal pouze zpěvák Michal Malátný (47) a kytarista František Táborský (43). Nyní se kapela rozrostla o nové tři členy a mají velké plány!

Tři nováčci v kapele jsou Tomi Okres (41), Jan Steinsdörfer (27) a Lukáš Pavlík (31). Od března do dubna kapela odehraje klubové turné s názvem Není nám do pláče. Chinaski se v nové sestavě poprvé představí 22. března v krnovském Kofola Music Clubu. V tomto roce kapela chystá vyrazit i na několik festivalů. Kromě koncertování se kapela letos vrhne do nových projektů, a pokud vše půjde podle plánu, začne kapela na podzim pracovat na nové desce.

„V břenu a dubnu jedeme klubové turné, v létě nás čeká spousta festivalů. Každý pátek a sobotu hrajme nové Léto festy, kde jme headlineři my a Kabáti. A když všechno půjde podle plánu, rád bych na podzim natočil desku,“ řekl Malatný pro časopis Headliner.

Všichni nováčci v kapele již mají nějaké hudební zkušenosti. Klávesista Jan Steinsdörfer je známý především z kapely populární české zpěvačky Ewy Farné. Tomi Okres, který hraje na baskytaru, hrál s IMT Smile nebo Richardem Müllerem. Produkoval také desku pro Lukáše Adamce. Bubeník Lukáš Pavlík má zkušenosti díky skupině Čechomor a spolupracoval také s Ewou Farnou nebo Limetalem. „Na koncerty se moc těšíme. Noví spoluhráči jsou hudebníci, se kterými jsme si v průběhu posledních let padli do oka i ucha. A protože to bereme jako začátek naší další etapy, začneme turné na jaře v klubech, stejně jako to bylo v době našich začátků,“ prohlásil Malátný.

 Co vzkazují hudebníci, kteří s Malátným nepokračují?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.