Expřítel Bílé Filipi: Hledá lásku na sociální síti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Expřítel Bílé Filipi: Hledá lásku na sociální síti!

Radek Filipi nechce být sám.
Radek Filipi nechce být sám. (Martin Hykl, Michal Protivanský)

Rozchod je opravdu definitivní, jejich cesty se nadobro rozešly. Toto prokazuje to, že si mladý expartner Lucie Bílé (51) hledá novou známost na internetu. 

Bývalý zajíček známé zpěvačky jednoduše nechce být sám a chybí mu společnost něžného pohlaví. A není divu. V jeho věku buď chlapi ještě stále řádí, nebo už hledají tu pravou, se kterou by mohli založit rodinu. Je možné, že tyto touhy má už i Radek Filipi, stávající road manažer Lucie Bílé. Ze svého účtu na sociální síti si totiž dělá seznamku.

Redakce časopisu Sedmička prý získala dokonce i konverzaci Filipiho s půvabnou mladicí, která se nebála promluvit. „Ozval se mi sám od sebe přes Facebook… Překvapilo mě to, ale kromě toho, že Radek je hezký, je opravdu taky moc milý… Evidentně mu ženská chybí,“ svěřila se dívka Sedmičce s potutelným úsměvem. Kdyby se tak Lucka chtěla k bývalému fitness trenérovi časem vrátit, možná bude mít už smůlu.

 Přítel Bílé Radek o otci, kvůli němuž si změnil jméno: Pro mě neexistuje!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.