Mareš -Třicítku oslavil padesáti panáky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mareš -Třicítku oslavil padesáti panáky!

Leoš přišel na svojí oslavu krátce po páté hodině odpolední.
Leoš přišel na svojí oslavu krátce po páté hodině odpolední. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – S pořádným bolením hlavy se včera ráno probudil moderátor Leoš Mareš. Čtvrteční oslava jeho třicátých narozenin v pražském luxusním klubu SOHO totiž byla pekelně divoká! „Vypil jsem asi padesát panáků,“ přiznal provinile Leoš, který se pořádně plácnul přes kapsu.

SOHO je totiž pořádně drahý klub a Mareš se svou společností pili a hodovali opravdu královsky! Moderátor »novácké« hitparády Eso si to ovšem může dovolit. Vždyť za moderování akce si bere čtyřicet až padesát tisíc korun. Když v půl čtvrté ráno spolu se svou přítelkyní Monikou Poslušnou ze své oslavy odcházel, zdál se mu svět trochu nakřivo. Dárky se Marešovi do připraveného taxíka vešly jen tak tak. A když se před taxíkem loučil s hosty, musel se jich přidržovat, aby se udržel na nohou!

Nejlépe placený český moderátor na oslavách svého životního jubilea rozhodně nešetřil. Pronajal si jeden z nejluxusnějších pražský klubů a pro své hosty připravil královské pohoštění. Sedm metrů dlouhý rautový stůl se prohýbal pod vybranými lahůdkami. Hned vedle stolu stál rožeň s prasetem pečeným na bukovém dříví, číšníci rozlévali jen ty nejvybranější destiláty, mezi kterými hrály prim francouzské koňaky a třicetiletá irská whisky. To všechno pečlivě skryto před objektivy fotografů. „Tuhle oslavu dělám pro své nejbližší a nikoliv pro novináře,“ vysvětloval Mareš.

Do SOHO přišlo Leošovi popřát přes padesát lidí. A ti se předháněli v co nejoriginálnějším dárku. Například fotbalista Horst Siegl Marešovi přinesl speciální dres. „Přední strana je ušita ze slávistického dresu a zadní ze sparťanského. Snad to slávista Leoš přežije,“ smál se Siegl. Aleš Háma pak Mareše podaroval viagrou a lepidlem na protézu. „Je třeba myslet na budoucnost,“ vysvětloval oslavenci. Minutu po půlnoci dorazil do Soha i moderátor Miloš Pokorný. „Den po Leošovi mám narozeniny já, takže teď je můžeme oslavovat společně,“ vysvětlil Pokorný zvláštní načasování svého příchodu. A oslavovali skutečně vydatně. Když v půl čtvrté odjížděl Leoš se svou přítelkyní Monikou Poslušnou domů, vypadal hodně zmoženě. Navíc se mu málem všechny dárky ani nevešly do přistaveného taxíku. Do postele se Leoš dostal až v půl páté. A o hodinu později už odjížděl do rádia a intenzivně poznával, jak trudná jsou rána opilcova.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.