Hvězda ulice Obermaierová (71): Bez cigára ani ránu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda ulice Obermaierová (71): Bez cigára ani ránu!

Jaroslava využila chvilky na čerstvém vzduchu a hned si zapálila.
Jaroslava využila chvilky na čerstvém vzduchu a hned si zapálila. (Foto showpix.cz a TV Nova)

Propustka na svátky jí vlila novou energii do žil. Jaroslava Obermaierová (71) se vrátila na rehabilitační oddělení říčanské nemocnice plná sil. Při převozu okamžitě sáhla po cigaretě! „Uklidňuje mě to. Nemůžu přestat kouřit,“ svěřila deníku Aha! představitelka drbny Vilmy Nyklové z nekonečného seriálu Ulice.

Teď už je herečce, která si zlomila kotník a naštípla obratel, hodně hej, ale i v největších bolestech a mrazech dělala oči na sestřičky, aby ji vzaly ven aspoň na jedno jediné cigárko. A když k tomu dostala hrneček kávy, byla blahem bez sebe. „Je to pro mě taková berlička. Hned je mi líp. To nekuřák nepochopí,“ směje se Jarka. Krabičku a zapalovač má pohotovostně v kapse županu.

Potřebuje céčko

„Kouřím tady samozřejmě mnohem méně. Dopoledne cvičím a posiluju, není čas. A hlavně – jsem odkázaná na pomoc, sama ještě ven nemůžu a nechci pořád otravovat,“ vysvětluje Obermaierová. Je si dokonce vědoma i toho, že jako kuřačka potřebuje víc vitaminu C. „Nemám moc ráda syrové ovoce a zeleninu, tak si kupuju céčko v lékárně a pravidelně ho zobu,“ prozrazuje vesele.

Noste jí čtivo

To je i jemný pokyn pro případné návštěvy: mandarinkami a ananasem Jarku moc neuctíte! Preferuje knížky a časopisy, případně ovocný džus.

Odskáče to i drbna Nyklová: Zlomí jí nohu!

Herečka doma nabrala síly a těší se, že už za pár týdnů bude zase točit Ulici. Kolegové z Novy ji už v nemocnici navštívili dvakrát. A slíbili jí, že scenáristé nechají její Vilmě taky zlomit nohu, aby Jarka mohla točit i se sádrou!

Na video s Jaroslavou Obermaierovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.