Miss Jana Doleželová: Napadli ji toulaví psi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Jana Doleželová: Napadli ji toulaví psi!

PRAHA – Jana Doleželová (25) zažila při svém focení pro prestižní francouzskou oděvní značku Orna Farho velký šok. A že z něho jde až strach!


Na půvabnou modelku a celý produkční tým totiž ve Francouzské Polynésii, kde fotila katalog a kalendář a celé focení probíhalo na exotickém ostrově Bora Bora, zaútočili divocí psi a napadli všechny, kteří byli v té době při focení přítomni. Bývalá Misska si to v přímořském ráji sice užila, ale na toto dobrodružství prý nikdy nezapomene. „V této překrásné destinaci se mi fotilo skvěle. Až na tuhle nepříjemnost. Chtěli jsme zachytit opravdu autentické záběry z tohoto ostrova, tudíž jsme pracovali i v přírodě daleko od obydlených oblastí. Tam nás právě hladoví psi napadli a naštěstí nikoho nepokousali. Ale mám od nich dočasnou památku ve formě škrábanců na nohách,“ svěřila se se svými zážitky Doleželová. Jana také vzbudila jakožto Miss ČR 2004 pozornost u domácího obyvatelstva. A následně na to ji i přizvali jako čestnou členku poroty na soutěž Miss Bora Bora, která tam pravě probíhala.


Autor: (son)
Foto – Archiv Jana Doleželová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.