Romská královna zpěvu Věra Bílá (63): Zápal plic »léčí« cigárem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Romská královna zpěvu Věra Bílá (63): Zápal plic »léčí« cigárem!

Poprvé a naposledy se prý snažila zhubnout před deseti lety. „Stejně jsem přibrala,“ vymlouvá se.
Poprvé a naposledy se prý snažila zhubnout před deseti lety. „Stejně jsem přibrala,“ vymlouvá se. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Martin Hykl, Robert Klejch, Herminapress.cz)

Padla až na samé dno! Věra Bílá (63) to ale neřeší. A ještě si zahrává se životem! Kromě šílené životosprávy zásobuje nikotinem těžce nemocné plíce. A nehodlá s tím prý přestat, ani kdyby ležela na smrtelné posteli!

Její vyzpívané miliony zmizely v hracích automatech. S kapelou se rozešla ve zlém a na pódium se podle svých slov ani vrátit nechce. O moc líp na tom není ani s domácím zázemím. Pořád bydlí na ubytovně se záchodem na chodbě. Aby toho nebylo málo, i zdravotně je na tom mizerně. „Ráno beru deset prášků, odpoledne čtyři a večer dva. Mám totiž cukrovku a nemocné srdce,“ prozradila na sebe bývalá romská královna zpěvu.

Na životosprávu ale kašle! „Nejím moc, většinou jen něco ráno... Odpoledne jíst nemusím, to si zapálím a to mě živí,“ svěřila se Bílá. Cigárem »léčí« i nemoci! „Před třemi měsíci jsem ležela v nemocnici se zápalem plic. Doktor mi řekl, že musím přestat kouřit. Ale já jsem si říkala – mluv si, co chceš... V tomhle mi nikdo bránit nebude!“ prohlásila zpěvačka v talkshow 7 pádů Honzy Dědka. „Jsem paličatý člověk. Když moje maminka umírala, taky si předtím zapálila. A já to udělám stejně,“ dodala.

Z průšvihu do průšvihu
V roce 2013 zažila rok hrůzy. Nejdřív za záhadných okolností přišla o adoptivního syna Františka (†33). Poté její milovaný manžel František (†59) podlehl dlouhodobým problémům s ledvinami. Na jeho pohřeb ale neměla dost peněz. Pomocnou ruku s třiceti tisíci jí tehdy nabídl Michal David (57) a ona přijala.

Na video s Věrou Bílou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
baronessa
9. 12. 2017 • 10:40

Jakápak královna?! Bývalá zpěvačka je to. Neukázněná ve všem, typická představitelka romského etnika. Kdo chce kam....ať si tam jde sám!

aveneta
9. 12. 2017 • 10:26

Co říci k člověku dementní úrovně.....prohrála v automatech miliony, hulí jak fabrika, morbidní obezita.... je strůjcem svého osudu kdesi v ubytovně a jen dožívá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.