Fialová prohloupila: Přišla o hlavní roli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Fialová prohloupila: Přišla o hlavní roli!

Anna Fialová udělala špatné rozhodnutí...
Anna Fialová udělala špatné rozhodnutí... (archiv Blesku a reprofoto TV Nova)

Jen co byl odvysílaný poslední díl druhé řady První republiky, už se tvůrci divácky úspěšného retroseriálu ČT vrhli na další sérii. Podle zjištění deníku Aha! bude dějem hýbat Stanislav Majer (39) alias Hans von Lippi a jeho mladá žena. Tu však Anna Fialová (22) odmítla hrát!

„V pondělí padla první klapka. Třetí série by měla víceméně navázat na druhou. Už by neměla být pauza osm let jako předtím,“ prozradil Aha! zdroj z natáčení. Děj by měl mít opět kriminální zápletku a má být akčnější a dramatičtější. „Zatímco nyní se příběh hodně odvíjel kolem rozvíjejícího se automobilismu, v třetí sérii se má řešit hlavně německá otázka,“ svěřil nejmenovaný zdroj.

Naznačil to i včerejší, závěrečný díl druhé řady, ve kterém se Irena Valentová v podání Anny Fialové provdala za bohatého německého obchodníka Hanse von Lippiho, kterého představuje Stanislav Majer.

„Tato dvojice by měla mít v následující sérii, která se posune o pár let dopředu, hlavnější roli. Bude se hodně řešit jejich manželství, které nebylo uzavřeno z čisté lásky,“ dodal zdroj. Fialovou nahradí dvojnice - slovenská herečka Katarína Šafaříková (29), která je české herečce neuvěřitelně podobná.

Jan Vlasák: Návrat otce rodu

Ve třetí sérii dostane větší prostor také otec bratrů Valentů Jan Vlasák (74), jehož postava byla ve druhé řadě poněkud upozaděna. „Prvorepublikovou éru mám nostalgicky rád, i když vím, že to byla komplikovaná doba,“ vyznal se nedávno herec.

Druhá série v číslech:

13 dílů měla druhá řada
20 historických aut bylo zapůjčeno
80 herců se vystřídalo na place
99 dní strávili tvůrci na place
430 komparzistů bylo najato
1570 kostýmů se muselo ušít

Na video s Aničkou Fialovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.