Martin Dejdar: Dcera si mě plete s Gottem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Martin Dejdar: Dcera si mě plete s Gottem!

Martin Dejdar se jen směje tomu, že si jej jeho dvouletá dcera v televizi plete s Karlem Gottem.
Martin Dejdar se jen směje tomu, že si jej jeho dvouletá dcera v televizi plete s Karlem Gottem. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Herec a moderátor Martin Dejdar (42) má trable s nestárnoucím Slavíkem Karlem Gottem (67)! V jednom z rozhovorů se totiž přiznal, že jeho dcera Sára (2) si ho v televizi plete právě s »božským Kájou«. „Nevím, co by na to Karel řekl,“ děsí se Dejdar.

Herec a moderátor Martin Dejdar (42) má trable s nestárnoucím Slavíkem Karlem Gottem (67)! V jednom z rozhovorů se totiž přiznal, že jeho dcera Sára (2) si ho v televizi plete právě s »božským Kájou«. „Nevím, co by na to Karel řekl,“ děsí se Dejdar.

„Syn Mates (8) je na mě zase někdy hrdý, a jindy se stydí. Řeší hlavně erotické scény – jak se líbám s herečkami a co na to máma,“ přiznal herec, který právě natáčí další řadu seriálu České televize Zdivočelá země. V rozhovoru pro Mladou frontu Dnes pak přiznal i podrobnosti z dosud přísně utajovaného prvního filmu o Simpsonových, ve kterém stejně jako v seriálové verzi dabuje rošťáka Barta. „Nedávno jsme přetáčeli už třetí verzi. Zřejmě ten film do poslední chvíle upravují,“ svěřil se Martin Dejdar. Film se bude točit kolem nevěry otce rodiny Homera Simpsona a cesty dětí Barta a Lízy k náhradním rodičům.

Martin Dejdar se kromě dabování nyní těší hlavně na dovolenou. „Na dva týdny jede celá naše rodina k moři do italského městečka, kam se vracíme už osmý rok. Pak mě čeká zase spíš práce,“ popisuje své plány na léto herec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.