Ewa Farna (24) ve strašném stavu! Má v tom prsty Chobot? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ewa Farna (24) ve strašném stavu! Má v tom prsty Chobot?

Ewa Farna nemá čas se upravit, manžela nechává déle spát.
Ewa Farna nemá čas se upravit, manžela nechává déle spát. (Foto: Profimedia.cz)

Jakoby nestačilo, že Ewa Farna opět trošku přibrala na váze. Nyní se objevily snímky, na kterých je oblíbená zpěvačka nenalíčená, s umaštěnými vlasy a ve zmuchlaném oblečení. Děje se snad v jejím soukromí něco, že o sebe přestala dbát?

Ewa Farna je zatím poměrně čerstvě vdaná a trochu to vypadá, jakoby na sebe neměla čas. Alespoň to tak vypadalo, když vyrazila venčit psíka. Ewa možná doufala, že ji nikdo nepotká, to se ale spletla. Kdosi ji totiž před domovními dveřmi nejen poznal, ale i vyfotil.

Šeltii si před třemi lety pořídila s Martinem Chobotem, kterého si letos vzala za manžela.  Proč se psem nevyrazil on, když Ewa zrovna neměla svůj den, není jasné. Zřejmě ho ale milující manželka nechtěla budit a po venčení si znovu zalezla k rozespalému manželovi do pelíšku. To vědí jen oni dva a jejich pes…

 Ewa Farna: Promluvila o svém boji s nadváhou! Čím hubne?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
6010
26. 11. 2017 • 09:55

Jaký strašný stav? Mně se právě líbí, jak je nenalíčená, nenačesaná, přirozená.Pořád lepší, než ty naše VIP, s těmi nánosy makepu, kačeřímy pysky, obřími umělými prsy atd. atd. Není nad přirozenou krásu.Bravo Ewo .

Inka
26. 11. 2017 • 07:49

...ó, to je fakt hrůza ! Ewa se nenačesala, nenalíčila a dovolila si mezi lidi ?! A opět kila navíc...Ewo, vemte si příklad z kolegyň. Vytetovat obočí, oční linky, natáhnout ksicht kolem hlavy a z pusy vytvořit kačera ! Je pravda, že Váš muž už nebude mít Vás, kterou si bral za manželku, ale karikaturu, ale pro bulvár a pár jedinců budete IN...

-bello-
25. 11. 2017 • 18:09

Na fotkách " sepsemmebavisvet" z její podoby zbyly jen ty lícní kosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.