Jak relaxuje Petr Vondráček (41): Na chalupě má klavír! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jak relaxuje Petr Vondráček (41): Na chalupě má klavír!

Klavír má už dvanáct let
Klavír má už dvanáct let (Foto pro Aha! – TV Barrandov)

Každou volnou chvíli Petr Vondráček (41) jezdí na svou chalupu nedaleko Kolína. Herec a muzikant si tam dokonce před pár lety nechal dovézt klavír, na který s oblibou hraje.

„Je to ročník 1976 jako já a dal jsem za něj litrovou flašku toho alkoholu, který se jmenuje Dech mrtvý milenky. A pak jsem ještě zaplatil nákladní auto, aby mi ho sem dovezlo,“ prozrazuje bývalá hvězda Tváře se smíchem.

Na chalupu, kterou v roce 1903 vlastníma rukama postavil jeho pradědeček, jezdí od dětství. „Klavír byl zapomenutý v jednom klubu ve sklepě v Praze. Byl v celkem dobrém stavu a měl zlomenou jen nohu. Měnili mi tam rezonanční desku a struny, to trvalo měsíce,“ vzpomíná Petr. Klavír má na chalupě už dvanáct let, ale hraje na něj prý čím dál méně. „Spíš už si sednu ke krbu a koukám do ohně. Entuziasmus a elán po čtyřícítce vymizí,“ stěžuje si Vondráček Alici Bendové (44) v pořadu Můžu dál?, který můžete vidět už zítra ve 22:15 na TV Barrandov.

Petr Vondráček: Díky účasti v Hlasu mě má dcera raději.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.