Jágr a Frolík hasili oheň: Verča a Diana si šly po krku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jágr a Frolík hasili oheň: Verča a Diana si šly po krku?!

Diana Kobzanová rozjela byznys.
Diana Kobzanová rozjela byznys. (Foto ara)

 Konečně se potkaly tváří v tvář. A důkladně se na to vyzbrojily! Krásné rivalky Veronika Kopřivová (26) s Dianou Kobzanovou (35) vyrazily na párty hokejistů Calgary coby filmové válečnice. Došlo snad ke konfliktu?

Partnerky nových spoluhráčů Jaromíra Jágra (45) a Michaela Frolíka (29) se vůbec nemusejí. Šly si po krku na sociálních sítích, když se šťouravá Diana Jágrově lásce vysmála za její dietní kulinářské pokusy, obhajobu »svlékací« minulosti i pochybný byznys s přeprodáváním amerických hadříků. „Slečna Kobzanová zase ukázala její zášť a inteligenci, je to opravdu ubohost,“ komentovala to Kopřivová. „Ona jde mimo mě,“ reagovala Kobzanová.

Jenže Jágr na konci léta podepsal smlouvu ve Frolíkově Calgary a bylo jen otázkou času, kdy se jejich znesvářené polovičky setkají. Stalo se tak na pondělní tradiční klubové oslavě Halloweenu!

Obě neponechaly nic náhodě a bojovně se vyfikly. Veronika coby vražedkyně Gamora z komiksových Strážců galaxie, jejíž specialitou jsou bojová umění a sečné zbraně. Diana jako elitní voják impéria z kultovních Hvězdných válek, který má vždy k ruce smrtonosný laserový blaster. Byly vyzbrojeny do bitvy. Použily nakonec své zbraně?

Na video s Dianou Kobzanovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
italiano
2. 11. 2017 • 17:58

s kdo se někdy nespálil ?

yokky
1. 11. 2017 • 14:39

No co k tomu dodat,hlavne koho to zajima??????od debilu co nejdal a rychlym krokem.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.