Vaňková a Aichmajerová - Skončí ve vířivce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vaňková a Aichmajerová - Skončí ve vířivce

 (Aha! – Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Sexbomba Eva Aichmajerová (28) a stříbrná Su-perStar Šárka Vaňková (18) umějí žít! A jako správné hvěz-dy i relaxovat. „Nejlepší relax je stejně ve vířivce, tak v ní asi skončíme i tady,“ žertovala Eva Aichmajerová na otevírácí party relaxačního studia Wellness club téměř v oblacích. Z deváté patra pražského hotelu Diplomat je už přece do hvězdného nebe kousek…

Eva i Šárka dokonce slavnostně přestřihly pásku, a hned si udělaly rezervaci na příští týden. „Se Šárkou se nám tady tak zalíbilo, že jsme se rovnou domluvily a děláme si tady dámskou jízdu. Objednáme si šampaňské a naložíme se do vířivky,“ těší se na chvíli odpočinku Eva Aichmajerová, která exceluje v nováckém seriálu Ulice. „Je tady absolutní soukromí a hned u bazénu je velké prosklené okno s nádherným výhledem na chrám svatého Víta. A možná si taky zacvičíme a dáme páru,“ plánuje překrásná Eva Aichmajerová. Nové fitness se jako jediné v Praze může pochlubit i dohledem lékaře, který dokáže poradit klientům, jak nejlépe upravit tréninkový program přesně podle zdravotního stavu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.