Hvězdy Ordinace a Tváře na návštěvě v domě hrůzy: Maminko, já nechci umřít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězdy Ordinace a Tváře na návštěvě v domě hrůzy: Maminko, já nechci umřít!

Vlastimila Zavřela doprovázela manželka. Ukázala se jako větší hrdina než on.
Vlastimila Zavřela doprovázela manželka. Ukázala se jako větší hrdina než on. (David Kundrát, herminapress.cz)

Krev i zohavené části těl. To není další díl Ordinace, ale zánovní dům hrůzy v centru Prahy, do kterého se přišly bát hvězdy Novy. Zatímco někteří se nad kalužemi krve dobře bavili, Vlastimil Zavřel (63) málem na improvizované pitevně zůstal. Tak se vyděsil...

Na tuhle párty jen tak nezapomenou. Tentokrát tam totiž netekl proudem alkohol, ale krev. Sice byla umělá, i tak ale na bílých dlaždičkách a pitevním lehátku působila dost zlověstně. Někteří tak hrůzou sotva popadali dech. Snad nejvíc měl nahnáno seriálový Valšík z Ordinace. Když na něj vyskočilo krvežíznivé monstrum s motorovkou, křičel jak o život. Ve své kůži se zrovna necítil ani Jan Kopečný (28) z Tváře. „Nemusím všechno. Děs a hrůza nepatří mezi moje oblíbené pocity. Někdo se třese na horory, já se jim vyhýbám,“ přiznal Honza. „A když už krev, tak jedině v tlačence nebo polévce. Legrace nebo trocha romantiky, to je můj relax,“ dodal dlouhovlasý hezoun.

V doupěti sériových vrahů byla naopak jako ryba ve vodě přítelkyně Ivana Vyskočila (71). „Po osmiletém vztahu jsem čekal, že něco podobného může přijít, ale ne s takovou intenzitou. Když na mě vytáhla skalpel, slíbil jsem jí všechno, co jsem jí na očích viděl – a ještě něco navíc! Jen tak jsem uhájil holý život,“ okomentoval herec počínání své partnerky Romany (29).



Milan Peroutka
o nové dívce: Nechodíme spolu! Šanci mají všechny!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.