Profesor Cibulkové promluvil: Divoký život ho málem připravil o flek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Profesor Cibulkové promluvil: Divoký život ho málem připravil o flek!

Vilma Cibulková
Vilma Cibulková (Foto: Petr Novotný, Pavel Machan, ara)

Až po letech přiznal, že ho málem Vilma Cibulková (54), Karel Roden (55) či Ivana Chýlková (54) připravili o práci. Jan Přeučil (80) je totiž učil na DAMU a mimo jiné je během studií podporoval ve večírcích a rebelii.

„Mám takovou zásadu, chovám se ke svým studentům jako jejich budoucí starší kolega. Důležitá je pro mě praxe, v tomhle ohledu čerpám dodnes z toho, co mě naučili pánové Lukavský a Spáčil,“ vyprávěl Přeučil. A co přesně se svým nejsilnějším ročníkem na DAMU podnikal? „Snažím se probouzet hereckou fantazii formou nejrůznějších cvičení, která často vedou k uvolněné atmosféře. A to byl právě kámen úrazu. Tahle parta milovala recesi a zábavu, a já je v tom podporoval, což se nelíbilo vedení fakulty. Museli jsme se prostě umravnit,“ dodal po letech legendární herec.



Denně cvičí

Každý den můžete Jana Přeučila potkat v bazénu v pražském Podolí. „Mám takový svůj každodenní bazénový rituál, který se skládá z několika koleček sauny a třiceti uplavaných bazénů, ke kterým někdy přidám i masáže. Bez sestavy cviků Pět Tibeťanů si už start do nového dne ani představit neumím, staly se už dávno součástí mého ranního probouzení,“ řekl herec.



Přečtěte si
ivoadler
27. 10. 2017 • 11:20

Cibulková vypadá značně ochechulózně. Tady žádné ksichty nepomůžou. Je to jako ta Vica Kerekes. Jediný, co umí, je dělat svůdný kuky.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.