Milan Kňažko: Samota a soudní tahanice kvůli vile! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Milan Kňažko: Samota a soudní tahanice kvůli vile!

To bude mít Kňažko sousedskou idylku...
To bude mít Kňažko sousedskou idylku... (Foto pro Aha! - Vlado Benko jr./pluska.sk, pressdata.cz, ara )

Herec Milan Kňažko, o kterém se tento rok psalo často kvůli střelbě na zloděje, který jim chtěl vykrást dům, je na roztrhání. Nabídky do filmů nebo seriálů se mu jen hrnou a exceluje také v divadle. Milan bude mít momentálně co dělat, protože je na všechno sám a soudí se.

Někdejší politik a známý charismatický herec, propustil osobní asistentku, a tak si vše musí hlídat sám. Kromě toho, že je v jednom kole kvůli hraní, ještě řeší soudní spor s jeho budoucím sousedem. Ten mu totiž prý stavbou vily poškodil jeho dům. Mnozí by řekli, že teď bez pomocnice, která by mu zapisovala veškeré důležité termíny, bude ztracený, Milan je ale v klidu.

„Jsem na to sám. Měl jsem takovou paní, ale propustil jsem ji. Teď si vše organizuji sám a zatím na to stačím. Kolikrát si člověk něco domluví a hned ví, kdy a co to je, takže s tím nemusí zatěžovat nikoho dalšího,“ řekl Sedmičce herec s tím, že i diář si organizuje sám.

Tahanice se sousedem

Od slovenského byznysmena Bašternáka požaduje Kňažko 55 tisíc eur za velké praskliny na zdech, které prý vznikly neohleduplnou stavbou luxusní vily. „Je to hrozné a jsem z toho unavený. Pan Bašternák nepochybně může za škody na mém domě. Na tom trvám a potvrdil to i odborný posudek,“ sdělil bývalý politik. To bude tedy sousedská idylka. 

Na video s Kňažkem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.