Standa Hložek a Petr Kotvald: Vztahy na bodu mrazu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Standa Hložek a Petr Kotvald: Vztahy na bodu mrazu!

Dříve patřili mezi nejznámější hvězdy českého showbyznysu a jejich slávu jim záviděl kde kdo. Nyní mají oba svou vlastní sólovou dráhu a skoro se nestýkají.
Dříve patřili mezi nejznámější hvězdy českého showbyznysu a jejich slávu jim záviděl kde kdo. Nyní mají oba svou vlastní sólovou dráhu a skoro se nestýkají. (Foto ara)

Dříve patřili mezi nejznámější hvězdy českého showbyznysu a jejich slávu jim záviděl kde kdo. Nyní mají oba svou vlastní sólovou dráhu a skoro se nestýkají. 

Hit od Karla Vágnera “Holky z naší školky ″ je vyšvihl do showbyznysového nebe. Píseň se stala kultovním hitem, který se na diskotékách hraje i dnes. Kromě toho, že kluci bavili diváky na parketu, zavítali i do televize. Dnes je jejich vztah pomalu na bodu mrazu. Pokud nemusejí, tak se HložekKotvaldem vůbec nevídají.

„S Petrem jsme se naposledy viděli v Lucerně na koncertě s Hankou Zagorovou, jinak ne. My teď máme každý svou sólovou dráhu a už to tak zůstane… My jsme dnes tak nějak každý jinde, oba máme své fanoušky a asi to měnit nebudeme. Já jsem dohody a všechno, co bylo třeba, vždycky dodržel. Nikdy jsem si nepotrpěl na manýry a nějak už ve svém věku nemám nervy ani čas na to, aby to bylo jinak. Takže tolik asi odpověď na vaši otázku, zda se s Petrem vídáme,“ odpověděl Hložek Sedmičce.

Co se mezi nimi stalo?

Je opravdu zvláštní, že se jejich cesty rozešly tak odlišnými směry. Mnoho lidí přemýšlí nad tím, co se asi mezi zpěváky stalo. „Já to nechci nějak víc rozvádět, ani to nemá smysl. Prostě takhle to je a víc se k tomu už asi nechci vracet. Já si na nedostatek práce stěžovat nemůžu a dělá mi radost, když mě diváci stále ještě odměňují potleskem,“ dodal Stanislav. Petr Kotvald se nechtěl vyjadřovat. 

Na video s Hložkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.