Kretschmerová je prý šetřivá: Finanční problémy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kretschmerová je prý šetřivá: Finanční problémy?

Jaroslava Kretschmerová je šetřivá.
Jaroslava Kretschmerová je šetřivá. (Foto: ara)

Herečka Jaroslava Kretschmerová (62), kterou všichni znají z legendárního Slunce seno jako Evíka, o svém soukromí moc ráda nemluví, spíše si ho střeží. Její kolega na ní ale pár věcí práskl a jedna vlastnost k ní prý neodmyslitelně patří- je šetřivá.

„Už před několika lety jsme se spřátelili, a dokonce mi dávala i lekce herectví. Když jsme zkoušeli muzikál Mamma Mia!, tak jsem si k ní chodil pro rady. Vzala si tužku, která měla asi půlcentimetrový hrot, aby ji využila na maximum, a napsala mi do scénáře vykřičníky a poznámky. Mám ji strašně rád,“ prozradil Sedmičce Michael Foret.

Finanční problémy, ale herečka asi nemá. Šetřivá je jen kvůli tomu, že je na to asi zvyklá a nechce zbytečně plýtvat. Kromě toho, že na maximum využívá tužku na psaní, tužku na oči prý taky používá na doraz. Foret si z ní prý už dokonce dělal legraci, že k Vánocům jí nějaké nové pomůcky na psaní a na oči koupí. 

Na video s Jaroslavou Kretschmerovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Irena1958
25. 3. 2018 • 12:10

Co to je za nesmyslný článek? Opravdová mediální ubohost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.