Taková je pravda! Jenže Jágrovi to nikdo nechtěl říci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Taková je pravda! Jenže Jágrovi to nikdo nechtěl říci

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (ForMen)

Jaromír Jágr oblékne v sezóně 2017/2018 dres kanadského týmu z Calgary. Podpis nové smlouvy rozvířil vášnivé debaty kolem oblíbeného hokejisty. Velmi upřímně promluvil jeden z jeho kolegů z reprezentace.

„Všechno co má, je hokej. Jaromír je zábavné 45leté dítě. Má přítelkyni, ale nikdy nebyl ženatý. Nikdy si tuhle druhou stranu života nevyzkoušel. Ostatní z nás mají rodiny a děti, kvůli kterým často v noci nemůžou spát. On se soustředí jen na hokej, to je obrovská výhoda,“ uvedl Aleš Hemský pro web nova.cz.

Dokonce prozradil, proč si myslí, že Jágr je i v jeho věku mezi jedničkami světového hokeje. „Zdraví je v hokeji nejdůležitější věc. Jaromír neměl nikdy žádné velké problémy, to je další důvod proč stále hraje,“ dodal.  Snad se tedy Jágrovi bude dařit i v Calgary.

 Jágr míří do Calgary. Možná se na starý kolena naučím lyžovat, směje se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
PetBuk
4. 3. 2018 • 14:53

Jágr byl vynikající hokejista,nyní trochu couvá,neměl by myslet jen na sebe a chce li ještě něco pro ČRhokej udělat tak se podívat kolem sebe(Straka,Reichel,Špaček...),tím by podtrhl svoji lásku k hokeji a možná by poznal taky radost z výhry svých odchovanců,jinak mu přeji ať se co nejdříve uzdraví,splní si sen s Kladnem a hlavně hodně zdaru a zdraví,bez toho to nejde.

stekajicikocka
11. 10. 2017 • 15:07

V životě je vždycky něco za něco, a priority má každý někde jinde. Gott,kdyby měl rodinu dřív e a věnoval se jí, tak nebvude Mistr ,/jak se mu ochotně i říká/ ,a zřejmě by zapadl už dávno mezi jiné popzpěváky. Umění je rozpoznat, kde je moje "místo", kde budu nejpřínosnější i nejšťastnějšíí sám kvůli sobě ,ale i kvůli druhým. Líbí se mně, že byl a je dost asertivní, a umí říci někdy to potřebné "ne".

vampouch
8. 10. 2017 • 12:08

Dopadne jako božský Kája. Celý život se pohybuje mezi šlapkama a nekonec si ho jedna z nich ochočí a bude vodit jako loutku...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.