Matt Damon o roli Trumpa v Sám doma: To je síla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Matt Damon o roli Trumpa v Sám doma: To je síla!

Roli v Sám doma si Trump vydupal.
Roli v Sám doma si Trump vydupal. (Foto Reuters, ČTK, ara)

Pamatujete si, jak se Kevin McCallister ze Sám doma 2 ztratí v New Yorku a v hotelu Plaza potká Donalda Trumpa (71)? Tak si představte, že americký prezident si tenhle štěk vydupal. Práskl to herec Matt Damon (46).

Populární komedie, ve které si hlavní roli střihl Macaulay Culkin (37), se natáčela v roce 1992. Malý Kevin omylem nastoupí do jiného letadla než rodiče a skončí v New Yorku. A protože má tátovu kreditku, rozhodne se ubytovat v hotelu. Ale ne v lecjakém! Vybere si ten nejlepší, který zná – devatenáctipatrový hotel Plaza na Manhattanu!

V něm pak mimo jiné narazí i na Trumpa, od kterého chce poradit. „Promiňte, kde je tady recepce?“ ptá se současného amerického prezidenta. A ten mu odvětí: „Po chodbě a doleva.“ Že se tam Trump objevil, není vůbec náhoda. Od roku 1988 mu tenhle luxusní hotel říká pane.

Tehdy ho prý odkoupil za 407,5 milionu dolarů. A hodně se snažil, aby se do snímku vecpal. „Dohoda byla taková, že pokud se u něj v hotelu bude točit, tak on dostane roličku,“ zavzpomínal Matt Damon.

S Melanií přiložil ruku k dílu

V doprovodu manželky Melanie (47) se Trump vypravil mezi dobrovolníky a záchranáře, kteří ve státech Texas a Louisiana likvidují spoušť, jež napáchala bouře Harvey. A společně přiložili ruku k dílu. První dáma začala nosit krabice s první pomocí, Trump se chopil kyblíků. Prázdných...

Vyhlásil den modliteb

Dalším krokem, který Trump podnikl, bylo, že včerejšek vyhlásil jako celoamerický den modliteb za oběti hurikánu (nejméně 43 mrtvých) a rovněž za úsilí, jakým se USA postavily k záchranným a rekonstrukčním pracím. „Celý národ soucítí s Texasem a Louisianou. Jsme hluboce vděční těm, kteří pomáhají, a modlíme se za uzdravení a útěchu těch, kteří to potřebují,“ nechal se slyšet. „Přítel pomáhá příteli, soused sousedovi a cizinec cizinci,“ dodal.

Na video s Trumpem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.