Kolaps hvězdy Ordinace: Zvracela před kamerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kolaps hvězdy Ordinace: Zvracela před kamerou!

Simona musela před kamerou věrohodně zahrát i zvracení.
Simona musela před kamerou věrohodně zahrát i zvracení. (Foto TV Nova)

Na tohle natáčení Ordinace jen tak nezapomene! Simona Lewandowská (18) coby Ema Rytířová zvracela a kolabovala před kamerou.

Seriálová dcera úspěšných doktorů v podání Míši Badinkové (38) a Mirka Etzlera (52) totiž neuspěla u přijímaček na medicínu. A scenáristé jí předepsali, že přestane jíst. Porucha příjmu potravy není pro mladou herečku a také modelku neznámá věc. Mezi modelkami se to zvracejícími anorektičkami jen hemží.

„Žádnou speciální dietu jsem kvůli tomu nedržela,“ svěřila deníku Aha! Simona. „Hubenou postavu jsem měla vždycky, protože kromě herectví se věnuji i modelingu, proto musím být štíhlá.

Celý červenec jsem fotila v Aténách, bylo to skvělý,“ dodala Lewandovská s tím, že kolaps z hladu skutečně jen hrála. Ona sama problémy v reálném životě neměla.

Ovšem i na štíhlou postavu a hezkou tvářičku sbalila svou lásku, nějakou dobu už totiž randí s hercem a vítězem StarDance Zdeňkem Piškulou (19).

Tajný fígl na hubnutí
K vyniknutí štíhlé postavy herečky pomohly také šikovné kostymérky. „Volí se volnější oblečení a tmavé barvy, v nichž se postava takzvaně ztrácí,“ prozradil Aha! zdroj ze štábu.

Na video z Ordinace se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
smeagol
25. 8. 2017 • 02:47

Mimoradne nesypmaticka postava. Vlastne uplne nijaka, protivna, nic neprinasi, nikomu nepomaha, nic nevyresi, nikam se nevyviji, neposouva, jalova vyrazem i chovanim.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.