Vypadáte zdravě, tvrdili ženě (30) lékaři: 4. stadium rakoviny všechny překvapilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vypadáte zdravě, tvrdili ženě (30) lékaři: 4. stadium rakoviny všechny překvapilo!

Podle lékařů vypadala Vicky vypadala příliš zdravě...
Podle lékařů vypadala Vicky vypadala příliš zdravě... (Foto: ara)

Snímek Vicky Venessové (30) z Cheltenhamu obletěl celý svět. Na fotografii je totiž zachycená jen několik málo hodin před tím, než se dozvěděla hrůznou diagnózu.

Vicky, která se živí jako fitness trenérka, miluje běhání a zdravý životní styl, nikdy nekouřila. Když začala mít zdravotní potíže, samozřejmě neváhala s návštěvou lékaře, jenže jí bylo řečeno, že vypadá dobře, že to nebude nic vážného. Všichni lékaři, které navštívila, se shodli na tom, že Vicky trápí astma.

Mladá žena se však nemohla zbavit pocitu, že je skutečně nemocná a po osmnácti měsících se její podezření potvrdilo. Vyšetření odhalilo rakovinu plic ve čtvrtém stadiu. „Bohužel, mé příznaky byly označeny praktickými lékaři jako astma,“ uvedla Vicky na sociální síti, kam snímek umístila jako varování pro ostatní lidi.

Apeluje na všechny, kdo se necítí dobře, aby se nedali lékařem tak snadno odradit a nepřestávali se pídit po příčině zdravotních obtíží.

 

 

 

 

 



Přečtěte si
britva
19. 8. 2017 • 18:04

a co tím jako chtěla ostatním zdělit, zdravě se stravujte, nekuřte a sportujte 4 stádium, tak to je asi už neléčitelné, takže čeká na smrt. ale vy ostatní hlavně otravujte u doktora tak dlouho, až vám konečně řekne, že máte rakovinu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.