Helena Vondráčková: Oslava 60 - Gott: Dám ti živého berana, Helena: Opečeme ho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Vondráčková: Oslava 60 - Gott: Dám ti živého berana, Helena: Opečeme ho

PRAHA – Tak to je gól! Vždy originální Karel Gott (67) vymyslel k zítřejším šedesátinám Heleny Vondráčkové dárek, jaký by zpěvačka v životě nečekala! Na soukromé oslavě v pražské restauraci Na Ladronce jí chtěl včera osobně předat živého berana!


A proč zrovna berana? „Přece aby nám doma na zahradě spásal trávu a my ji nemuseli sekat,“ směje se Helenin manžel Martin Michal (48), se kterým se »mistr« o vhodnosti dárku včas poradil.

A udělal dobře! Helena by totiž pro beránka moc práce neměla, sekání trávy sekačkou a vůbec údržba její slavné zahrady je jejím koníčkem. Však je také vyhlášená zahrádkářka! „Když se mě Karel svěřil, že chce dát Heleně berana a ptal se na radu, tak jsem ho v jeho rozhodnutí jen podpořil. Kliknutím zvětšeteJen jsem dodal, že v tom případě bychom jej s Helenou velice rádi o tři dny později pozvali na zahradní grilování, jehož hlavním chodem bude opékaný beran,“ směje se Martin Michal. „Karel se rozesmál, pochopil to a Heleně vybral jiný dárek. Tuším, že velmi pěknou a vzácnou šper- kovnici,“ dodává Michal.

Na včerejší oslavě tak živý dárek od Karla Gotta nakonec chyběl, hosté se ale bavili i tak. Ti první se začali scházet už před šestou hodinou večerní, aby mohli být na půl sedmou, na kdy byl naplánovaný příjezd oslavenkyně v kočáře z její slavné pohádky Šíleně smutná princezna, mezi prvními gratulanty. Nechyběla záplava žlutých růží, které zpěvačka miluje, ani její přátelé v čele s Jitkou Zelenkovou či Jitkou Asterovou. A v pohádkové atmosféře se Helenina »šedesátka« slavila pomalu až do rána!

Více o Helenině oslavě čtěte už v Nedělním Aha!

Všechna tajemství Heleny Vondráčkové čtěte dnes v příloze tištěného Aha!


Autor: Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.