Miroslav Šimůnek: Nikdo ho nechce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miroslav Šimůnek: Nikdo ho nechce!

Miroslav Šimůnek dorazil na párty a hrozně se divil, že ho fotografové fotí. Vždyť se tam přece přišel ukázat!
Miroslav Šimůnek dorazil na párty a hrozně se divil, že ho fotografové fotí. Vždyť se tam přece přišel ukázat! (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Na herce Miroslava Šimůnka (29) teď Hollywood nečeká! V úterý se objevil na párty seriálu Ulice, kde má svou malou epizodní roličku. Co s ním bude dál? Štěstí mu nepřeje a z různých důvodů všechny castingy, které absolvoval, nevyšly.

Na herce Miroslava Šimůnka (29) teď Hollywood nečeká! V úterý se objevil na párty seriálu Ulice, kde má svou malou epizodní roličku. Co s ním bude dál? Štěstí mu nepřeje a z různých důvodů všechny castingy, které absolvoval, nevyšly.

„Zrušili mi Narnii, nějaká paní, co mě neměla ráda, mi přehodila termíny. Teď natočím několik dílů Ulice, kde se zase na čas objevím. Byl jsem na filmových testech v Americe, měl jsem rozjednaný obrovský seriál, a oni se nakonec rozhodli, že tu roli musí hrát Američan. Taky jsem dostal nabídku do seriálu Prison Break, ale ozvali se tři dny předem, to nešlo zvládnout,“ řekl deníku Aha! Šimůnek. Že by výmluvy? Za velkou louží mu to teď jednoduše nevychází.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.