Hvězda seriálu Ulice Dominika Kadlčková: Boj o život pokračuje! Dramatický převoz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda seriálu Ulice Dominika Kadlčková: Boj o život pokračuje! Dramatický převoz

Dominika Kadlčková
Dominika Kadlčková (pro Aha! – Andrea Bělohlávková)

PRAHA – Útěk z nemocnice! Mladá herečka Dominika Kadlčková (17), která exceluje v seriálu Ulice jako vnučka Rudolfa Hrušínského, doslova uprchla z nemocnice na Karlově náměstí. Tam měla podstoupit operaci zúženého jícnu.

Útěk z nemocnice! Mladá herečka Dominika Kadlčková (17), která exceluje v seriálu Ulice jako vnučka Rudolfa Hrušínského, doslova uprchla z nemocnice na Karlově náměstí. Tam měla podstoupit operaci zúženého jícnu. Jenže před operací měla Dominika problémy s dýcháním a říkala lékařům, aby operaci odložili.

Ti na její žádost nedbali a během narkózy Dominika zkolabovala, přestala dýchat a lékaři bojovali o její život. „Málem jsem umřela. A doktoři mi pak řekli, že mám být ráda, že jsem to přežila. Ztratila jsem k nim důvěru,“ vysvětluje mladá herečka. Z »Karláku« tak utekla do motolské nemocnice. „Nejdřív mne odmítali pustit. Nechtěli podepsat propouštěcí papíry, vydat rentgeny a dělali i další naschvály,“ popisuje Dominika, která se kvůli tomu psychicky zhroutila. Nakonec se jí ale »přestup« do Motola povedl. „Jsem tu maximálně spokojená. Chovají se tu ke mně perfektně. Všem bych chtěla moc poděkovat. Navíc tu zjistili, že by možná operace jícnu ani nebyla potřeba, že by bylo možné ho rozšířit mechanicky. Rozhodnout by se mělo do čtvrtka,“ raduje se herečka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.