Dcera režiséra Adamce po premiéře: Jasmínka by v divadle i spala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera režiséra Adamce po premiéře: Jasmínka by v divadle i spala!

Pod taktovkou táty Jiřího Adamce (69) zcela propadla kouzlu jeviště.
Pod taktovkou táty Jiřího Adamce (69) zcela propadla kouzlu jeviště. (Foto Aha! – Jakub Poláček)

Pod taktovkou táty Jiřího Adamce (69) zcela propadla kouzlu jeviště. Jasmínka Adamcová (8) má za sebou velkou premiéru. Ve hře Marilyn (Překrásné děcko) hraje Monroe (†36), když byla ještě malá neznámá Norma Jeane. 

V rodině známého režiséra evidentně vyrůstá další umělec. „Jasmínka by v divadle klidně i spala. Nemůžeme ji nikdy dostat domů,“ prozradila maminka Jana Adamcová(45). Dívka si první křest odbyla letos v zimě v muzikálu Čas růží v Hudebním divadle Karlín. Nyní září na Malé scéně Nového divadla J. K. Tyla v Plzni v daleko větší roli. Jana prý musí bedlivě hlídat, aby dcera mezi priority zařadila vedle hraní taky školu. „Rozhodně nechci, aby šla na konzervatoř. Hrát může, ale napřed musí řádně vystudovat,“ říká Adamcová striktně.

Dospělou Marilyn ztvárnila v představení Ondřeje Brouska a Radka Baláže Zuzana Kajnarová (34), hvězda seriálu Vyprávěj a jejího muže Arthura Millera Dalibor Gondík (47). Ten přivezl všem jako »zlomvazku«, tedy premiérový talisman pro štěstí, malé filmové klapky. Přesto, že sám se masu vyhýbá jak čert kříži, dovlekl i bednu řízečků. Sám sobě pak koupil květák.

Na video s s malou i velkou Adamcovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.