Kateřina Macháčková: Kolaps z nešťastné lásky! A pak… Útěk z republiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kateřina Macháčková: Kolaps z nešťastné lásky! A pak… Útěk z republiky!

PRAHA – Hádky, intriky v divadle, leukémie v rodině. A útěk z republiky! To vše nedávno zažila herečka Kateřina Macháčková (58), jež se proslavila rolí učitelky Králové v televizním seriálu Život na zámku.


Hvězda seriálu Život na zámku

> Leukémie v rodině, šikana v práci
> Milého jí přebrala Tereza Kostková

Teď konečně Kateřina promluvila a otevřeně hovoří i o šikaně v práci. Intriky v divadle, hádky s ředitelem Divadla pod Palmovkou Petrem Kracikem (48) a špatné pracovní i osobní vztahy ji dokonce donutily uprchnout na malou chvíli na úplně jiný konec světa! „Měla jsem chvíli, kdy jsem si říkala, že už nemůžu dál,“ stojí v knize Útěk z ráje, kterou herečka napsala po návratu z ostrova Bora Bora.

Poslední rok prožívala herečka Kateřina Macháčková jedno z nejhorších období svého života. Bez prášků na spaní nedala ani ránu, Bachovy kapky proti stresu a čínská medicína byly to, co ji drželo nad vodou. Dovolenou, kterou si naplánovala se svým přítelem, nakonec absolvovala sama a spíš než dovolená to byl útěk od problémů a starostí.

Kdo je onen tajemný přítel, který se na ni vykašlal? V jedné z pasáží knihy Kateřina Macháčková píše o tom, jak jí chodí e-maily, jen Petr nic… Na otázku, zdali se jedná o Petra Kracika, režiséra a ředitele Divadla pod Palmovkou, reaguje herečka dosti rozpačitě: „Já vám ale nebudu říkat osobní věci, a kdo je onen přítel, to nebudu blíže specifikovat.“

Kliknutím zvětšeteV knize hovoří herečka i o šikaně a intrikách ze strany kolegů. Jde snad i v tomto případě o Petra Kracika, který se zamiloval do její herecké kolegyně Terezy Kostkové (30)? Vycházela šikana a intriky právě od těchto dvou lidí? „Samozřejmě jsem musela tu knihu udělat trochu víc zajímavou, nechala jsem se unést nějakou vlnou, dílem je to pravda, dílem je to smyšlené. Ale ano, s Petrem Kracikem jsme měli neshody,“ přiznala deníku Aha! herečka. A po chvíli, jako by se lekla, dodala: „Ale ty jsou všude. Nebudu specifikovat, zda-li šlo o to, jestli mi dává role, nebo ne, nebo zda to byl osobní problém.“

Faktem je, že těsně před jejím útěkem na Bora Bora to v divadle dost vřelo! „Šéf si bude brát naši kolegyni a dělá při tom neuvěřitelné veletoče. Velký malý MÁG. A ona, pomocnice kouzelníka, nám nepřipraveným uštědřuje rány. Jsem v šoku…“ píše v knize. A všem je hned jasné, že se jedná o utajovanou svatbu Kracika a těhotné Kostkové, kterou Macháčková zřejmě nemohla překousnout. Nakonec utíká z republiky i přesto, že ví, že bude muset odletět úplně sama. „Potřebovala jsem si urovnat myšlenky, odpočinout si a být mimo dosah,“ řekla o víkendu deníku Aha! Macháčková.

Je dnes už vyrovnaná se svými problémy? Macháčková je přesvědčená, že cesta na Tahiti jí hodně pomohla. I vztahy s Petrem Kracikem se prý urovnaly.


Autor: Eva Kremserová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.