Muk zahnal déšť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Muk zahnal déšť!

Petr a Eva Mukovi se v zákulisí festivalu něžně objímali a na první pohled na nich bylo vidět, že se milují.
Petr a Eva Mukovi se v zákulisí festivalu něžně objímali a na první pohled na nich bylo vidět, že se milují.

OKOŘ – Jako nadaný šaman se po sobotním hudebním festivalu »Okoř se šťávou« u známé zříceniny středočeského hradu může cítit zpěvák Petr Muk (42)! Jen co se totiž objevil na pódiu a začal zpívat, jako zázrakem se roztáhly mraky a vysvitlo sluníčko!


„Jéjej, to je škoda, že prší zrovna, když mám jít hrát. Teď asi hodně lidí odejde,“ smutnil Muk krátce před svým vystoupením. Jen co ale zaznělo prvních pár tónů jeho první písničky, počasí naštěstí dostalo rozum!
Zpěvák si nejen díky tomu účinkování na »fesťáku« užil. Přijel i s manželkou Evou, která celou jeho produkci natáčela videokamerou a v zákulisí se pak něžně objímali a špitali si slovíčka lásky. I díky tomu, že malou dceru Noemi nechali doma, zažívali dokonalou partnerskou idylu. Muk tak snadno mohl zapomenout na své deprese, které ho jindy tolik trápí.

Kliknutím zvětšeteKromě Muka na festivalu, který letos navštívilo opět velké množství posluchačů, vystoupili třeba i Jan Kalousek, Ivan Hlas, Vladimír Mišík nebo kapely České srdce či Laura a její tygři a dalších sto padesát hudebníků. Devátý ročník se prostě povedl a pořadatelé proto už začínají chystat akci na příští rok!



Autor: (daz)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.