Bendová nesnáší all inclusive, dovču tráví takhle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bendová nesnáší all inclusive, dovču tráví takhle!

All inclusive nesnáší!
All inclusive nesnáší! (Profimedia)

Modelka, herečka a moderátorka Alice Bendová miluje cestování a pořádný odpočinek při dovolence. Dokonalá dovolená nemusí zahrnovat all inclusive, právě naopak. All inclusive totiž Alice nesnáší, jak tedy podle ní vypadá ideální dovolená, kam plánuje odletět příště a kde všude už byla?

 ,,Když jsem neměla děti, jezdila jsem poznávat. Nebavilo mě válet se u moře, tedy rozhodně ne nijak dlouho. Vždycky jsme s partou, bylo nás asi patnáct, vybrali destinaci a vyrazili. Třeba do Kambodži, Thajska. A bylo to nádherný. Nebo na chvíli New York, pak zase jinam..,“ svěřila se Alice. ,,Pro mě je all inklusive v podstatě nesnesitelné. I když chápu, že člověk může mít pocit, že by si měl odpočinout, nechce nic dělat a zaplatí si hotel, kde má jídlo čtyřiadvacet hodin denně. Je to možná pohodlné, ale je to hrozně masová záležitost a mně se to nějak příčí.

Nesnesu stát nějakou frontu na jídlo… I když nám se to teď trochu stalo. Byli jsme v Dubaji, vybrali jsme hotel, dá se říct, luxusní, a i tak to byl masakr a dost se nám to protivilo. Na druhou stranu tam bylo tolik dětí, že ty naše děti řádily do noci s českými a slovenskými parťáky. Pro děti pecka, pro nás už méně..,“ řekla Bendová v rozhovoru pro speciál Blesku. Vzhledem k tomu, že Alice si na toto pohodlí jen tak nepotrpí, není divu, že další dovolenou bude trávit se svou sestrou v karavanu v Chorvatsku. Tam prý mají i loď, takže jim tuto dovču bude leckdo závidět.

Na video s Alicí Bendovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzery1
4. 7. 2017 • 09:21

Babochlap.

panamira
4. 7. 2017 • 07:10

Pěknej chlapík.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.