Gott po kolapsu: Bylo mu zle, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gott po kolapsu: Bylo mu zle, ale...

Karel Gott
Karel Gott (Foto Aha!: Pavel Machan, ara)

Karel Gott (77) bojuje ze zánětem dutin a horních cest dýchacích, podstupuje kapačky a polyká antibiotika. Přesto teď středem Slavíkova zájmu není jeho zdraví, ale zdraví velkého kamaráda Oldy Havránka (78), který mu přes dvacet let dělal osobního strážce. Ten teď bojuje, stejně jako Gott před časem, opět s rakovinou. A Karel, aby mu udělal radost, učinil slib, který je pro Havránka stejně cenný jako ta nejlepší léčba.

Karel s Oldou k sobě mají hodně blízko. Oldova manželka je Karlovou sestřenicí. Olda dělal Karlovi dvacet let šoféra s veškerým servisem, jezdil do čistíren, po nákupech a staral se o našeho Slavíka jako o syna. Není tedy divu, že když na Havránka po letech podruhé udeřila rakovina, Slavík mu věnuje tu největší pozornost.



Rozbrečel ho
Ve čtvrtek ráno Gott zkolaboval, špatně se mu dýchalo, zrušil koncert na Slovensku. Přesto naládován antibiotiky sedl do auta a za svým Oldou do sanatoria ve středočeském kraji přijel. „S panem Gottem přijela i jeho paní,“ prozradili Aha! v sanatoriu. „Karel mi opravdu udělal radost, rozbrečel mě, hodně mi pomohl,“ svěřil Olda, když ho Aha! navštívilo. Gott ale nezůstal jen u návštěvy. Den nato vymyslel plán a kamarádu Havránkovi ho zavolal.

Na výstavu ho donesou
„Karel teď ve středu zahajuje výstavu o svém životě na lodi, která popluje po Vltavě. Tak moc mu to přeju a rád bych viděl tu slávu,“ svěřil Olda. Jeho zdravotní stav mu ale tento zážitek bohužel nedovolí. Kamarád Karel se ale rozhodl. „Den nato mi zavolal Karel a řekl, že zaplatí pět deset dvacet chlapů, aby mě naložili a na vernisáž odvezli. Abych prý byl zase mezi svými,“ komentuje Havránek Gottův slib. Potom ale dodává: „Ani sto chlapů mě nemůže nikam odvézt. Vůbec jsem netušil, kolik lidí mne má rádo. Teď už to vím, tak můžu z nemocnice domů, nemyslíte?“ snažil se o humor Havránek. A když jsme se s Oldou loučili, pronesl: „Jsme s Karlem oba bojovníci. My to dáme!“

 Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
5. 6. 2017 • 14:04

Gott už je v ksichtu hodně strhanej, jestli zatraceně nezvolní, tak nejen že bude mít potíže, ona si klidně může vrátit rakovina.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.