Igor Chmela prozradil, na čem ujíždí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Igor Chmela prozradil, na čem ujíždí!

Igor Chmela má jednu velkou vášeň...
Igor Chmela má jednu velkou vášeň... (Foto Blesk - Marek Pátek)

Komika z Partičky, který působí občas jako morous nebo jako zdrženlivý podivín, můžeme vidět také na divadelních prknech, nebo v seriálu Modrý kód. I když není úplně otevřený člověk, o svém soukromém životě se klidně rozpovídal a dokonce i prozradil, na čem ujíždí!

Na čem asi může ujíždět herec Igor Chmela? Co je jeho vášní a jaké má záliby? Umí překvapit? Jeho seriálová postava v Modrém kódu, anesteziolog, kterému zemřela žena, ujíždí na alkoholu a na lécích ke kterým díky jeho profesi má přístup. Pomocí léků se tak utěšuje. Igor naštěstí na těchto věcech neujíždí, jeho úchylka je mnohem příjemnější záležitostí. Chmela totiž ujíždí na fotografování!

,,To je činnost, při které je člověk sám, čili oproti herectví, kde člověk musí trávit čas s lidmi, je fotografování takový druh relaxu. Jste sice taky mezi lidmi, ale mezi nimi a mnou je určitá bariéra. Baví mě analogový způsob fotografování, na film, camerou obscurou, experimenty, rád vyvolávám.

Je to sice časově náročnější, ale připadá mi to dobrodružnější, než cvakat na kartu, sedět pak u monitoru a vybírat z tisíc tři sta padesáti osmi snímků,“ prozradil Chmela magazínu MF Dnes.

Na video s Chmelou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.