Ruml z Tváře o stěhování na Kubu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ruml z Tváře o stěhování na Kubu!

Ondřej Ruml přemýšlel o stěhování na Kubu.
Ondřej Ruml přemýšlel o stěhování na Kubu. (Foto: Martin Pekárek, Dana Kolářová, ara)

Ondřej Ruml (35) se v roce 2015 oženil s Doris Martinez, která pochází z Kuby. Není tedy žádným překvapením, že jejich svatba se konala také tam. Manželé se snaží do této země jezdit každý rok minimálně na měsíc.

Ondřej sám přiznává, že je to pro ně druhý domov a dovolená v jednom. Dokonce i přemýšleli, že se tam odstěhují. „Jasně, že mě napadlo se přesídlit, dokonce mnohokrát, ale je to věc, která by vyžadovala velké změny. Musel bych se přestat věnovat tomu, čemu se věnuji zde a začínat tam, což nevím, jestli by vůbec šlo. Myslím si, že bych se tam zpěvem neuživil tak dobře jako tady, nikdo mě tam nezná a muzikanti tam nejsou zrovna dvakrát dobře placení,“ prozradil pro Nedělní Blesk Ruml, kterého Kuba opravdu uchvátila.

„Život tam je postavený na tradičních hodnotách. Ano, je tam socialismus a má to sice své minusy, ale i plusy. O těch záporných věcech asi není potřeba mluvit. Ale vyhovuje mi ta nízká míra konzumu, která u nás, podle mě, už přerůstá únosnou mez. Nedostatek materiálních věcí způsobuje, že si tam lidé mnohem více všeho váží a neplýtvají. Igelitová taška se nevyhazuje, stejně tak jídlo. Navíc jedí čerstvé a chutnější potraviny,“ dodal jeden z účastníků show Tvoje tvář má známý hlas.

Ondřej Ruml promluvil o tajné svatbě na Kubě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.