Premiéra nového Hříšného tance: Johnny a Baby trénovali u krbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Premiéra nového Hříšného tance: Johnny a Baby trénovali u krbu!

Takhle bude vypadat Baby a Johnny.
Takhle bude vypadat Baby a Johnny. (Foto ara)

Půjde o velký návrat Johnnyho a Baby, nebo o totální propadák? O tom se fanoušci Hříšného tance přesvědčí už 24. května, kdy je ohlášena světová premiéra remaku úspěšného romantického slaďáku z roku 1987, ve kterém excelovali Jennifer Grey (57) a Patrick Swayze (†57).

Z natáčení už unikly první snímky, na kterých Abigail Breslin (21) v roli nesmělé Baby tančí s novým představitelem Johnnyho. „Jak vidíte, zkoušeli jsme i u krbu. Párkrát jsme se dokonce popálili,“ říká ke snímkům Abigail. Johnnyho ztvární téměř neznámý Colt Prattes (30), který si epizodně zahrál jen v seriálu Nemocnice Mercy. Spíš je znám jako tanečník z videí zpěvačky Pink (37). „K Johnnymu mám blízko. Když jsem byl mladý, vídal jsem Hříšný tanec téměř každý víkend v roce,“ uvedl Colt, který je ženatý s tanečnicí Angelinou Mullins.

Abigail je přece jen zkušenější herečka. Zahrála si například dceru slavného Mela Gibsona (61) ve filmu Znamení slavného režiséra M. Nighta Shyamalana . Stala se také pátou nejmladší herečkou v historii, která kdy byla nominována na Oscara za nejlepší ženský herecký výkon. Nominaci získala za roli ve filmu Malá Miss Sunshine.

Víte, že...
...režie se ujal Wayne Blair, choreografie Andy Blankenbuehler. Ve filmu budou zachovány původní postavy a hudba.

Na video s vystřiženými záběry z prvního Hříšného tance se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.