Pyroman Vodochodský: Chtěl podpálit zámek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pyroman Vodochodský: Chtěl podpálit zámek!

Ivan Vodochodský si chtěl hrát s ohněm na třebíčskémzámku. Dostal ale zákaz.
Ivan Vodochodský si chtěl hrát s ohněm na třebíčskémzámku. Dostal ale zákaz. (Aha! – Marek Pátek)

TŘEBÍČ – Televizní kuchař a obchodník s pyrotechnikou Ivan Vodochodský (44) se dostal do trablů! Při dalším koncertu v Třebíči, který se koná v rámci společného turné bratrů Nedvědů s Fešáky, mu totiž pořadatel odmítl povolit ohňostroj! „Koncert bude na zámku, který už kdysi vyhořel. Báli se, že by se to stalo znovu,“ smutní Vodochodský.

Ohňostroj přitom připravoval dlouho dopředu a rakety s efekty byly naprogramované tak, aby vybuchovaly přesně v rytmu jedné z nejznámějších písní bratrů Nedvědů. Poslední požár přitom v Třebíči propukl v roce 1468 za českouherské války. Koncert, který se koná na nádvoří zámku Bazilika sv. Prokopa, jenž je zapsán i v seznamu UNESCO, se tak kvůli plamenům z historie bude muset obejít bez velkolepého finále.

Ani tak však nemusí fanoušci smutnit. Již tuto sobotu 16. června, kdy koncert od 19 hodin propukne, totiž znovu mohou soutěžit o nejoriginálnější recept na Fešácký gulášek bratří Nedvědů. Vítěz si odnese sto piv věhlasné značky!

12.6.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.