A ven! Banášová se zastala Karla Gotta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

A ven! Banášová se zastala Karla Gotta

Adela Banášová se zastala Karla Gotta.
Adela Banášová se zastala Karla Gotta. (Foto: Martin Hykl, TV Nova, Profimedia)

Hostem oblíbeného slovenského pořadu Chart show, kterým provází Adela Banášová (36) byl Karel Gott (77). Toho, že přišel do studia zazpívat, si moderátorka velmi váží, protože ho už od dětství zbožňuje. Dokonce kvůli němu vykázala jednoho z diváků!

Banášová Karla Gotta zbožňuje až natolik, že si výjimečně přinesla na natáčení mobil, aby si s Mistrem mohla udělat společnou fotku. „Prvně jsem vás naživo viděla ve východním Berlíně, když se natáčel Ein Kessel Buntes. Já jsem tehdy seděla v první řadě a už tehdy jsem byla do vás…,“ vyznala se moderátorka a chválila novou Karlovu image.

„Samozřejmě, jako zpěvák sleduji trendy, nemůžu zůstat stále svůj, jako se zpívá v písni, vždycky to nejde. V módě jsou drsní muži, tak jsem si nechal narůst vousy a bradku,“ vysvětlil Gott s tím, že si není úplně jistý, zda se jeho vzhled líbí i fanouškům. Když moderátorka zavelela publiku, aby tleskal ten, komu se jeho vousy líbí, strhl se bouřlivý potlesk. „A kdo nesouhlasí?“ zeptala se následně. Ozval se jen jediný divák. „A ven! Nějaký oholený nešťastníku…“ zastala se svého idolu, kterému nezapomněla poděkovat za návštěvu květinou.

Video:  Co Karel Gott pronesl na premiéře svého muzikálu? A čím překvapil nakonec?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
-bello-
22. 4. 2017 • 02:01

robin5 slečna Banášová má v krvi dederony z Ein Kessel Buntes, tý se líbí cokoli .Gott vypadá ne drsně, ale vypelíchaně a zanedbaně.Byli jsme na Matějské a tam jeden takovej organizoval lochnesku , jako by mu z oka vypad

qwertina
21. 4. 2017 • 23:37

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.