Nývltová a Lounová: Co je to za špeky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nývltová a Lounová: Co je to za špeky?

Jednou faldy, podruhé vnady!
Jednou faldy, podruhé vnady! ( Foto archiv Divadla Broadway)

Pořád dokola se řeší váha. Zpěvačky Kamilu Nývltovou (27) a Olgu Lounovou (36) to štve, a tak natočily klip k písničce Kilo sem, kilo tam. „Život je přece o láce a ne o dietě,“ říkají.

Olga boxuje, Kamila ráda běhá. S nadváhou nemají problém. Ale věčné hlídání kil a pozorování obě štve. „V zahraničí mají zpěvačky pořádné zadky a protože mají krásné hlasy, lidi je milují. U nás se pořád sleduje, jakou má kdo konfekční velikost,“ říká Kamila. Rozhodla se tomu pomoct.  

V Divadle Broadway hraje s Olgou v muzikálu Angelika, tak si jednou spolu po představení sedly a Lounová napsala duet. Při natáčení klipu se obě vyřádily. Díky vycpávkám přibraly dobrých třicet kilo. Ale na duši se to nijak nepromítlo. „Je to tom, že se ženy trápí dietami a přitom je život úplně o něčem jiném. O lásce, štěstí a radosti,“ dodává Kamila. Písnička vyjde na novém CD Moje lásky. 

Takhle se točil klip Karla Gotta s Olgou Lounovou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.