Simona Stašová (62): Dědictví po rodičích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Simona Stašová (62): Dědictví po rodičích!

Simona Stašová
Simona Stašová (Profimedia.cz)

Simona Stašová vypadá stále skvěle! Nedávno oslavila své dvaašedesáté narozeniny, ale energie má na rozdávání. Kamarádi jí dokonce říkají samonabíjecí emocionální elektrárna.

Tuto úžasnou energii podělila po svých rodičích. „Podívejte se na moji mámu, té zase scenárista Marek Epstein říká, že sopku Etnu nemají v Itálii, ale v Hostivaři. A můj táta? To byste ho musela znát! To je uragán. Takže já jsem proti nim taková malá elektrárnička, “ prozradila herečka pro Nedělní Blesk.

Simona zdědila po rodičích ale mnohem víc. „Oba mi nezávisle na sobě vštěpovali, že jedině práce mě vždycky dostane ze všech trablů. V mládí jsem ani nevěděla, o čem to oba vlastně mluví. Přece když jsem nešťastná, tak mě z toho práce nemůže dostat, nešťastná budu pořád. Dnes vím, že měli pravdu. Práce je afrodisiakum, vyčistí vám hlavu, je to lano hozené do moře, kterého se chytíte a neutopíte se. Ten, kdo tvrdě pracuje, je prostě šťastný člověk. Rodiče šťastní jsou a já dnes taky,“ dodala Stašová.

VIDEO: Stašová o mámě Bohdalové! Prozradila něco, co se moc neříká...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.