Ruml z Tváře: Pekelná proměna a pořád je otloukánek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ruml z Tváře: Pekelná proměna a pořád je otloukánek!

KOPIE Výsledný efekt práce maskéra je neuvěřitelný. Ruml je uvěřitelný černoch.
KOPIE Výsledný efekt práce maskéra je neuvěřitelný. Ruml je uvěřitelný černoch. (Foto TV Nova, ara)

Může se rozkrájet a pořád je to málo! Takový je úděl Ondřeje Rumla (35) v novácké show Tvoje tvář má známý hlas. Do soutěže dává vedle perfektního zpěvu úplně všechno. Kvůli rapperovi Eminemovi (44) se nechal ostříhat a obarvit na blond, při proměně v zpěváka Seala (54) trpěl dokonce tři hodiny v maskérně. Přesto u poroty zatím pokaždé ostrouhal!

Jeho extrémní snaha ale zatím nepřinesla žádné ovoce v podobě prvního místa. „S Alešem Hámou a Adélou Gondíkovou jsme takoví otloukánci soutěže, ale s tím nic nenaděláme,“ přiznal Aha! Ruml, který je na tom z trojice outsiderů momentálně nejhůř. Adéla i Aleš totiž na rozdíl od něho už za sebou mají alespoň jedno vítězství.
Ondra se to ale snaží brát s nadhledem. „Mám pocit, že jsme se sešli dobrá partička. Každý má něco do sebe a všichni velice dobře zpívají. Těch kritérií, jak to hodnotit, je strašně moc. Někdo hodnotí, jak kdo zazpíval, někdo že to byla sranda...“ dodal smířeně Ruml.


Proměna v Seala, kterou předvede tuto neděli, byla opravdu náročná. „Měl jsem silikonový tváře s jizvami, nos i bradu se spodním rtem a pleš, takže to byl kompletně předělaný obličej,“ prozradil deníku Aha! Ondřej s tím, že to zdaleka nebylo všechno. „A protože nejsem tak namakanej jako Seal, tak mi vystínovali i figuru,“ prozradil se smíchem.


Ten mu ovšem zmizel z tváře, když došlo na zpěv. „Je hodně složitý napodobit Sealův hlas. On zpívá velmi civilně, ale přitom nemá charakteristický hlas, jako třeba Karel Gott,“ přiznal Ruml sebekriticky.
Jak se mu to podaří, uvidíte v neděli ve 20.20 na Nově.

Rozhovor s Ondřejem Rumlem, který povídá i o své ženě, můžete vidět zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.