Stašová terčem kritiky kolegyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stašová terčem kritiky kolegyně!

Simona Stašová
Simona Stašová (Foto Aha!: Alexandr Malachovský, Dana Kolářová, reprofoto ČT)

Martina Adamcová (50), známá především jako četařka Babinčáková z Tankového praporu, si postěžovala na kolegyni Simonu Stašovou (61). Ta ji totiž dabuje ve všech filmech, které natočila v Kanadě.

Moderátorka Her bez hranic žije už od roku 1993 se svou rodinou v Kanadě. Na Česko ale rozhodně nezanevřela. Vadí jí ovšem špatný dabing zahraničních snímků. „To prostě nepochopím. Ve všech filmech, které jsem točila v Kanadě, mě tady v Česku vždycky dabovala Simona Stašová. Vždyť to mě úplně degraduje! Simona má hluboký a dost netypický hlas, absolutně se ke mně nehodí,“ řekla pro Sedmičku rozčílená Martina.

To ale není vše! Adamcová se až při slavnostní premiéře nového filmu Muzzikanti, ve kterém hraje pidiroli v češtině, dozvěděla, že ji i v tomto případě předabovali. Tentokrát ale ne Simona Stašová, nýbrž herečka Jitka Smutná (64). „Je to pro mě šok, nikdo mi o tom neřekl a vůbec nevím, co si o tom mám myslet. Řešit to nebudu, ale takové jednání mě mrzí. Myslím si o tom své,“ dodala Adamcová zklamaně.

Martina Adamcová o natáčení s Vondráčkovou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
1. 5. 2017 • 21:44

Mám dojem, že MA kritizovala už i někoho jiného. Ať je ráda, že někomu stojí za to, aby ji nadaboval. Když se jí to nelíbí, proč se nenadabuje sama? Krasavice inteligentní, co takhle zůstat v Kanadě a Čechům dát pokoj?

ivanak
1. 5. 2017 • 15:34

Ta má teda starosti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.