Zdeněk Podhůrský: Líbal milence Borhyové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdeněk Podhůrský: Líbal milence Borhyové!

Zdeněk Podhůrský se vrhl na Petra Pika a začal ho líbat!
Zdeněk Podhůrský se vrhl na Petra Pika a začal ho líbat! (Aha! – Dalibor Puchta, Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Je Zdeněk Podhůrský (47) na slečny, nebo na chlapce?! Na tajném mejdanu soutěžících Bailanda v pražském klubu Solidní nejistota to vypadalo na obojí!

Je Zdeněk Podhůrský (47) na slečny, nebo na chlapce?! Na tajném mejdanu soutěžících Bailanda v pražském klubu Solidní nejistota to vypadalo na obojí! Nejdřív totiž Podhůrský »trsal« s taneční partnerkou Jirky Mádla (20) Ladislavou Dolhou (19), aby poté začal líbat milence Lucky Borhyové (28) Petra Pika (22). A to nebylo zdaleka všechno!

Všechno přitom začalo nevinně, Podhůrského si totiž nikdo moc nevšímal, a tak stál sám u baru a posilňoval se místními zásobami. Po půlnoci ale jako by muzikálový zpěvák chytil druhou mízu, a tak se nejprve přidal ke dvěma sličným blondýnám, pak si stihnul dát panáka s bývalou kolegyní z Top TV Lucií Koňaříkovou, aby následně vtrhnul na taneční parket. Tam vystřídal tanečnici Jiřího Mádla Ladislavu Dolhou a choreografku Tomáše Krejčíře. Jenže se mu asi nedařilo tak, jak by si představoval, a proto se po chvíli vrhl na milence Lucie Borhyové Petra Pika a začal ho líbat!

„Bylo to v legraci,“ tvrdil o rozohněném Podhůrském Pik, kterému však jeho chování vůbec nebylo po chuti. Na party totiž s Lucií Borhyovou neprohodil téměř ani slovo a jeden druhému jako by se vyhýbali. „Něco se mezi nimi stalo, pokud vím, tak Lucka řešila, jestli má ten vztah šanci přežít Bailando, nebo jestli je to jen krátkodobý »úlet«. A asi už se rozhodla,“ naznačuje jeden z tanečníků Bailanda, který si nepřál být jmenován. Soutěžící, ze kterých chyběli pouze Jana Paulová a Jirka Mádl, odcházeli hluboko po půlnoci a v klubu si to pořádně užili. Účet za alkoholové pohoštění se totiž vyšplhal k patnácti tisícům korun!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.