Absolonová bojuje proti rakovině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Absolonová bojuje proti rakovině

Absolonová jako nová tvář Avonu byla také přítomna na tiskové konferenci k zahájení Avon pochodu.
Absolonová jako nová tvář Avonu byla také přítomna na tiskové konferenci k zahájení Avon pochodu. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Monika Absolonová (30) bojuje s Avonem proti rakovině prsu. Usměvavá zpěvačka se v lednu stala tváří projektu Avonu a zařadila se tak mezi další osobnosti našeho showbyznysu, které přispívají k boji proti této zákeřné chorobě.

Monika Absolonová (30) bojuje s Avonem proti rakovině prsu. Usměvavá zpěvačka se v lednu stala tváří projektu Avonu a zařadila se tak mezi další osobnosti našeho showbyznysu, které přispívají k boji proti této zákeřné chorobě.

„Nabídku stát se tváří tohoto projektu jsem přijala okamžitě. Každá pomoc je velice důležitá a já svou účastí tak mohu přispět,“ nechala se slyšet Absolonová, která dorazila s Honzou Musilem na tiskovku k velkému Avon pochodu, který se uskuteční už tuto sobotu. Již sedmý ročník této expedice proti rakovině prsu odstartuje v pravé poledne z pražského náměstí Republiky a jeho součástí bude i bohatý doprovodný program. Mimo jiné je plánované symbolické předání šeku v mimořádné hodnotě deset milionů korun a v doprovodném programu vystoupí třeba Dara Rolins nebo Petr Muk.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.