Xaver závodí za Aha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Xaver závodí za Aha!

Xaver v tričku s logem deníku Aha! na rukávu nakonec závod čtyřkolek vyhrál.
Xaver v tričku s logem deníku Aha! na rukávu nakonec závod čtyřkolek vyhrál. (: www.sportainment.cz)

PRAHA – XXL moderátor Frekvence 1 Luboš Xaver Veselý (36) seděl poprvé v životě na motorové čtyřkolce a hned vyhrál závod. Na adrenalinovém odpoledni nedaleko Prahy úspěšně reprezentoval stáj deníku Aha!

XXL moderátor Frekvence 1 Luboš Xaver Veselý (36) seděl poprvé v životě na motorové čtyřkolce a hned vyhrál závod. Na adrenalinovém odpoledni nedaleko Prahy úspěšně reprezentoval stáj deníku Aha!

„Když jsem začal se svým hubnoucím programem Linda linie, našel jsem na internetu společnost Sportainment a teď jezdím na jejich sportovní akce, ale že bych ten závod na čtyřkolkách vyhrál, to jsem nečekal,“ řekl krátce po závodu stále hubnoucí moderátor. Xaver se rozhodl vyzkoušet všechny zážitky, které firma Sportainment nabízí, a na příští závod na motorových čtyřkolkách vyzval moderátorku Evu Aichmajerovou. „Jestli se Eva osvědčí jako pilotka, příště ji angažuji do našeho Aha! teamu,“ slíbil Luboš Xaver Veselý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.