Missky jezdí rychle a zběsile | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Missky jezdí rychle a zběsile

Missky – zleva: Markéta Divišová, Lucie Váchová, Petra Minářová a Martina Dvořáková – svou slabost pro rychlá a luxusní auta nezapřou. Jejich nadšení pro krásné vozy neušlo mnoha návštěvníkům na prezentaci pro letošní Autosal
Missky – zleva: Markéta Divišová, Lucie Váchová, Petra Minářová a Martina Dvořáková – svou slabost pro rychlá a luxusní auta nezapřou. Jejich nadšení pro krásné vozy neušlo mnoha návštěvníkům na prezentaci pro letošní Autosal (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA/BRNO – Naše půvabné modelky se vůbec nezdají a překvapují stále více! Na testovacích jízdách, které se konaly v Praze na Vyšehradě u Kongresového centra v rámci Autosalonu 2007, se totiž kromě většiny automobilových nadšenců objevily i bývalé Miss ČR Martina Dvořáková (23), Petra Minářová (27), Lucie Váchová (22) nebo Markéta Divišová (24).

„My ženy máme samozřejmě také zájem o automobily, jejich modely, vybavení, a v neposlední řadě i o řidičskou zručnost. Ta už není pouze záležitostí mužů. Rády jezdíme rychle a zběsile,“ bránily se se smíchem dívky, které tato netypicky ženská vášeň na prezentaci luxusních vozů doslova pohltila. Všechny také přijaly pozvání na letošní Autosalon a testovací jízdy v Brně, kde se diváci stanou svědky velké podívané při jejich řidičských schopnostech. A jedna z nich se dokonce stane řidičkou a vyzkouší si zkušební »crashtest« se skutečným řidičem za volantem. Pořadatelé letošního brněnského Autosalonu 2007 se totiž zaměřili na ženy a jejich vztah k automobilům. Od 9. do 14. června má svou premiéru u nás právě na brněnském výstavišti v rámci Autosalonu projekt »Žena a auto« a bude zde připraven speciální program určený tentokrát výhradně pro ženy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.