Missky Hadašová a Fischerová: Pohádaly se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Missky Hadašová a Fischerová: Pohádaly se!

Missky (zleva) Lucie Hadašová, Lilian Sarah Fischerová a Eva Čerešňáková už ronily jen slzy nad krájením cibule. Hádka mezi Lucií a Lilian je již zažehnána, takže nebylo potřeba plakat.
Missky (zleva) Lucie Hadašová, Lilian Sarah Fischerová a Eva Čerešňáková už ronily jen slzy nad krájením cibule. Hádka mezi Lucií a Lilian je již zažehnána, takže nebylo potřeba plakat. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Večer plný kulinářských soubojů a usmiřování. Protagonisté úspěšného muzikálu Angelika, Monika Absolonová, Vilda Čok a Linda Finková, se v neděli večer v restauraci U Básníka pánve věnovali soutěžím a missky Lucie Hadašová (20) a Lilian Sarah Fischerová (22) si řešily svou hádku.

Večer plný kulinářských soubojů a usmiřování. Protagonisté úspěšného muzikálu Angelika, Monika Absolonová, Vilda Čok a Linda Finková, se v neděli večer v restauraci U Básníka pánve věnovali soutěžím a missky Lucie Hadašová (20) a Lilian Sarah Fischerová (22) si řešily svou hádku.

Už jsou zase kamarádky! Malý konflikt mezi Českou Miss a druhou vicemiss vznikl po odletu Hadašové do Mexika. Neobtěžovala se totiž odepisovat na zprávy své kamarádky, která jí v Česku držela palce. „Už je všechno v pořádku,“ řekly s úsměvem Hadašová a Fischerová. „Vyříkaly jsme si to,“ dodala Lilian.

V soutěžním klání nakonec zvítězily missky a jedna z porotkyň Michaela Maláčová tak mohla předat korunku svým holkám. Trochu po čelence s kamínky celý večer pokukoval i porotce SuperStar Eduard Klezla. Ten ji však rozhodně na své prořídlé vlasy nepotřebuje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.