Narozeniny rádia Blaník: Lucie Vondráčková: Jéé, Aha! je bezva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Narozeniny rádia Blaník: Lucie Vondráčková: Jéé, Aha! je bezva!

Lucie Vondráčková byla v obležení fanoušků s žádostí o podpis na kartičku vydanou deníkem Aha!
Lucie Vondráčková byla v obležení fanoušků s žádostí o podpis na kartičku vydanou deníkem Aha! (pro Aha! – Tomáš Pánek)

KONOPIŠTĚ – Jednou z hlavních hvězd velkolepých osmých narozenin rádia Blaník v prostorách konopišťského parku byl Waldemar Matuška!

Jednou z hlavních hvězd velkolepých osmých narozenin rádia Blaník v prostorách konopišťského parku byl Waldemar Matuška! Energií sršící zpěvák tu zazpíval několik svých největších hitů, potkal se s letitým kamarádem Karlem Gottem, ale také trochu zmokl, protože během koncertu začalo pršet!

Tisícovkám nadšených diváků to ale v nejmenším nevadilo, ti vytáhli deštníky a slavili dál. Na Konopišti se totiž objevili i bratři Honza a František Nedvědovi, Peter Nagy, Marcela Holanová nebo Lucie Vondráčková, která se tu fanouškům podepisovala na speciální karty ze série vydané deníkem Aha! „Jsou super, jsem moc ráda, že je deník Aha! pro mne a mé kolegy vytiskl. Ale tímhle tempem budu rychle potřebovat další,“ smála se Lucie, o jejíž podpisy se fanoušci doslova prali!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.