Zoufalá Vančurová: Telefon stále mlčí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zoufalá Vančurová: Telefon stále mlčí…

Marta Vančurová je bez práce.
Marta Vančurová je bez práce. (Foto: David Kundrát, Martin Hykl, ara)

Marta Vančurová (68) je stále bez práce! V těchto dnech si sice střihla malou roli v právě natáčeném filmu Na krátko. To bylo ale poprvé po hodně dlouhé době a prozatím naposledy, kdy se herečka objevila před kamerou.

Teď už žádnou nabídku nemá. „Po letech jsem dostala roli, zkusila jsem ji a nebylo to špatné. Ale to je vše, co jsem teď měla na práci. Nemám jiné nabídky, nikdo mi netelefonuje,“ prozradila pro Blesk Marta.

Herečka byla totiž loni v lednu vyhozena z Divadla na Vinohradech a od té doby nemá stále angažmá. „Naposledy jsem hrála Děvčátko - Vánoční příběh ve Studiu Dva, jinak žádnou roli nikde nemám. Ale uvidíme, třeba se během roku někdo ozve,“ řekla herečka, který teď veškerý volný čas věnuje cestování, zahrádce a hlavně své vnučce. „Dvakrát týdně ji vozím na balet a trávím s ní mnoho času,“ dodala Vančurová.



Přečtěte si
ararat
8. 2. 2017 • 07:40

-bello- 05. 02. 2017 13:50 blběno Sommerko,já se nenavážím celkem do nikoho,dělám přesně co děláš ty...ty tady nikoho neomezuj a nezakazuj,nemáš na to tady právo,že jsi hloupá ví všichni,nadávat na všechno a všechny,tak to je tvoje frustrace,nikde do divadel nechodíš,nemáš na to čas ani peníze,když tady sedíš na netu a otravuješ kde koho,tobě kdyby dal do ruky Kalašnikov tak z nenávisti a zloby tobě vlastní,tak střílíš jak terorista kolem sebe a kdo by se mohl k tobě přidat je nenávistná a velmi hloupá Ponistová,která by se nehodila ani na toaletní papír,aby si člověk ulevil do její křivé a nevymáchané huby,vy jste tady dvě osoby co nemají pořádně co na práci tak si tady vymýšlí nicky,ze kterými si tady notuješ a dle mého úsudku není normální komunikovat sama ze sebou,to fakt dělá jenom blázen a tady potvrzuješ zase to co tvrdím,někdo vlastní papíry na auto a ty zase na hlavu..jsi Blázen

-bello-
5. 2. 2017 • 13:50

ararat kristepane, sklapni! Tebe tady zná každej , tvoje slovo přece vůbec nic neznamená!Jsi věčně ožralá, nebo co ? Denně se tady navážíš do lidí a myslíš, že to někdo bere vážně, magore!

-bello-
5. 2. 2017 • 13:45

6010 ano a od té doby hraje furt stejně žádný výkyv nahoru , dolů, vlevo vpravo , prostě furt stejně - na plocho , asi jako Jana Štěpánková..To jsou typy, co já prostě nepoberu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.