Lucie Bílá slavila Den dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá slavila Den dětí!

Lucie Bílá s manželem Noidem slavili Den dětí doma v Otvovicích!
Lucie Bílá s manželem Noidem slavili Den dětí doma v Otvovicích! (: Showpix)

OTVOVICE – Hasičské manévry, sýrové hody, hry a soutěže pro děti! Přesně tak probíhaly oslavy Dne dětí v Otvovicích u Prahy, na kterých samozřejmě nechyběla ani místní nejslavnější obyvatelka Lucie Bílá (40) se svým manželem Václavem »Noidem« Bártou i synem Filipem!

Hasičské manévry, sýrové hody, hry a soutěže pro děti! Přesně tak probíhaly oslavy Dne dětí v Otvovicích u Prahy, na kterých samozřejmě nechyběla ani místní nejslavnější obyvatelka Lucie Bílá (40) se svým manželem Václavem »Noidem« Bártou i synem Filipem! A Lucie s rodinou se slavnosti nejen zúčastnili, živě se do ní zapojili!

„Měli jsme krásné počasí a děti byly nadšené! Dostaly spoustu dárků, pohádkovou knížku i cukrovou vatu. Hrály si, tancovaly, soutěžily, nejvíc nadšené ale byly z pěny, kterou jim přivezli kralupští požárníci. Byl to nádherný den,“ prozradila deníku Aha! Lucie. Prostě víkendová idylka jak se sluší a patří...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.