Aneta Langerová: Jsem malá mořská víla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Aneta Langerová: Jsem malá mořská víla!

Aneta Langerová Liborovi názorně ukázala, jak má správně sedět malá mořská víla.
Aneta Langerová Liborovi názorně ukázala, jak má správně sedět malá mořská víla. (pro Aha! – Vladimír Kopecký)

PRAHA – Moderátor t-music Libor Bouček (26) pořádně zvedá laťku. Do dnešního dílu hitparády si totiž pozval hned dvě velké hvězdy – fotbalistu Marka Jankulovského a první českou SuperStar Anetu Langerovou (20), která Liborovi představila své nové album Dotyk.

Moderátor t-music Libor Bouček (26) pořádně zvedá laťku. Do dnešního dílu hitparády si totiž pozval hned dvě velké hvězdy – fotbalistu Marka Jankulovského a první českou SuperStar Anetu Langerovou (20), která Liborovi představila své nové album Dotyk. „A tohle je z něj první videoklip k písni Malá mořská víla. Já jsem vlastně taky taková malá mořská víla,“ usmívala se Aneta.

Marek Jankulovski je levý obránce české fotbalové reprezentace a na stejné pozici hraje i v italském AC Milán. „A to je jeden z nejprestižnějších klubů s nejbohatší historií na celém fotbalovém světě, se kterým Marek právě vyšplhal až na samý fotbalový Olymp,“ pochlubil se svými fotbalovými znalostmi Bouček, který se za Markem vypravil i na hřiště.

„Původně jsem chtěl předvést trenérovi Brücknerovi svou specialitu – vražednou hlavičku, jaká tu nebyla od dob Tomáše Skuhravého, že by mě dal do základní sestavy na zápas s Walesem, ale nakonec jsem si to rozmyslel a raději se zakecal s Markem,“ řekl nám Bouček. A naše světová fotbalová star mu prozradila nejen zajímavé perličky z fotbalového prostředí, ale i jakou poslouchá muziku. Více se dozvíte již dnes od 10.30 hodin v t-music na Primě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.