Šokující přiznání Kubišové: Milenec po ní střílel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokující přiznání Kubišové: Milenec po ní střílel!

Jan Němec střílel Martě Kubišové do okna!
Jan Němec střílel Martě Kubišové do okna! (Foto: Archiv Marty Kubišové, ČTK, ara)

Začátek vztahu Marty Kubišové (74) a režiséra Jana Němce (†79) byl opravdu zvláštní…

Zpěvačka totiž přiznala, že jednou když s ním odmítla jít na nějakou akci, tak jí začal střílet do oken. „Ale to on mi prý jen chtěl vystřílet srdce do arkýře,“ brání ho i po letech Marta. Kubišové to totiž už tehdy přišlo velmi komické. „Nikdo nezemřel, tak co. Netušila jsem samozřejmě, že to byl Němec, myslela jsem, že někdo sedí na lampě a střílí.

Přiběhla maminka: Zhasnout, lehnout na zem! Pak se přišourala nic netušící babička a maminka na ni křikla: Mami, jdi si lehnout! Babička nemohla dobloudit do postele v té tmě. Je to komické. Pak pokoj plný chlapů s frčkama na uniformách, pod nimi pyžama, jak je vytáhli v noci z postele,“ popsala celou situaci Kubišová pro MF Dnes. Tohoto zamilovaného atentátníka si nakonec Marta vzala. „Přiznal se, omluvil. Chtěla jsem s ním být,“ dodala zpěvačka.



Přečtěte si
majojo
12. 3. 2017 • 10:40

Nějak jsem si v téhle souvislosti vzpomněla na jeden díl seriálu Třicet případů majora Zemana, kde tvůrci tuto příhodu ztvárnili po svém. Chechtala jsem se u toho jak hyena skvrnitá.

lihocech
11. 3. 2017 • 19:29

Vy idioti, to se ví několik desetiletí

majojo
11. 3. 2017 • 13:26

Tohle šokující přiznání se rozpatlává po médiích dobrých čtyřicet let (napřed na SE a spol., pak nás zasvětli bulvár). Tyhle žhav novinky mě fakt vždycky dostanou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.